Gayrimenkul sektöründeki yapay zekâ destekli ilk reklam filmi!

İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule’deki yeni projesi Bizim Evler 11 için yapay zeka destekli bir reklam filmi hazırlattı. Konut sektöründe bir ilk olarak nitelendirilen bu reklam filmi, görsel, müzik ve senaryo gibi tüm aşamalarında yapay zeka teknolojisi kullanılarak üretildi. Reklam filmi, Fikirevim Reklam Ajansı tarafından hazırlandı.

Ispartakule’deki projeleriyle İstanbul’da planlı şehirleşmenin önde gelen örneklerinden biri olan İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler projesi için hazırlattığı yapay zeka destekli reklam filmiyle teknolojiyi gayrimenkul sektörüyle birleştiriyor. Filmde, görseller, müzik ve metinler dahil olmak üzere her aşamada yapay zeka kullanıldı.

Hazırlanan reklam filmiyle geçmişin özlenen mahalle ve komşuluk günlerinin, Bizim Evler 11’de yaşanacağı vurgulanırken, yaşamın değerli noktalarının bu projeyle yeniden öne çıkacağı anlatılıyor. Fikirevim Reklam Ajansı tarafından hazırlanan reklam filmi, gayrimenkul sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

Kampanya künyesi:

Reklamveren: İhlas Holding İnşaat Grubu

Reklam Ajansı: Fikirevim Reklam Ajansı

Medya Ajansı: FKR Medya

PR Ajansı: FKR PR&Event

Dijital Ajans: YoungBee Media

spot_imgspot_img

Subscribe

Related articles

Papia’nın Yeni Marka Yüzü Gökçe Bahadır Oldu!

Papia, güçlü ve zarif duruşuyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan...

2026 Küresel ekonomi için bir dönüm noktası mı?

Coface’in 2026 Risk Değerlendirme Raporu, küresel ekonomide büyümenin %2,6’ya...

DOME’da stratejik yapılanma: Burak Oruç CFO ve Chief Growth Officer olarak atandı

İletişim, içerik ve influencer pazarlaması alanında entegre çözümler sunan...

Sneaks Up, Milli Takımlar Resmi Sponsoru Oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Sneaks Up arasında imzalanan...
spot_imgspot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz