Gayrimenkul sektöründeki yapay zekâ destekli ilk reklam filmi!

İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule’deki yeni projesi Bizim Evler 11 için yapay zeka destekli bir reklam filmi hazırlattı. Konut sektöründe bir ilk olarak nitelendirilen bu reklam filmi, görsel, müzik ve senaryo gibi tüm aşamalarında yapay zeka teknolojisi kullanılarak üretildi. Reklam filmi, Fikirevim Reklam Ajansı tarafından hazırlandı.

Ispartakule’deki projeleriyle İstanbul’da planlı şehirleşmenin önde gelen örneklerinden biri olan İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler projesi için hazırlattığı yapay zeka destekli reklam filmiyle teknolojiyi gayrimenkul sektörüyle birleştiriyor. Filmde, görseller, müzik ve metinler dahil olmak üzere her aşamada yapay zeka kullanıldı.

Hazırlanan reklam filmiyle geçmişin özlenen mahalle ve komşuluk günlerinin, Bizim Evler 11’de yaşanacağı vurgulanırken, yaşamın değerli noktalarının bu projeyle yeniden öne çıkacağı anlatılıyor. Fikirevim Reklam Ajansı tarafından hazırlanan reklam filmi, gayrimenkul sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

Kampanya künyesi:

Reklamveren: İhlas Holding İnşaat Grubu

Reklam Ajansı: Fikirevim Reklam Ajansı

Medya Ajansı: FKR Medya

PR Ajansı: FKR PR&Event

Dijital Ajans: YoungBee Media

E-bülten'e Abone Ol!

İlgili yazılar

Emlak Konut Spor Kulübü’nün Yeni Evreni

Emlak Konut’un 2026-2027 A Takım kadrosu, MadX Growth Solutions...

Little Caesars Pizza yeni dönemde Dinçerler Group’la büyüyecek

Uluslararası markaları Türkiye’de büyüten Dinçerler Group, dünyanın en büyük...

Türkiye’nin En Güvenilir Markaları

17.200 kişinin katıldığı Trusted Brands 2026 araştırmasıyla Türkiye’nin 14...

Yılların Yolculuğu Tek Filmde Anlatıldı: Eksim Holding’den 40. Yılına Özel Reklam Filmi 

Eksim Holding, kuruluşunun 40. yılına özel hazırladığı reklam filmini...