Boyner, Dockers ve Ecording’ten Doğaya Saygı Duruşu

Sürdürülebilir bir gelecek için sürdürülebilir modaya yatırım yapan Boyner, çevre dostu tekniklerle üretim yapan Dockers® ve sosyal girişim ecording ile doğa dostu bir iş birliğine imza attı. Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’den satın alınan her bir Dockers® ürünü doğaya tohum olarak dönecek.

Çevreci, etik ve sürdürülebilir moda anlayışını destekleyen koleksiyonlarını artırmayı ve bu alanda farkındalık yaratmayı hedefleyen Boyner, yeni bir iş birliğine imza attı. Water<Less® Pamuk Kenevir ve Repreve® gibi sürdürülebilir tekniklerle üretim yapan Dockers® ve küresel iklim krizine karşı inovatif çevre teknolojileri geliştiren sosyal girişim ecording ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr’den satın alınacak her bir Dockers® ürünü için insan eliyle ağaç dikmenin mümkün olmadığı arazilere tohum topları atılacak.

Sürdürülebilir bir geleceğe katkı

Boyner’den alınacak her bir Dockers® ürünü tohuma dönerken bu tohumlar ecording’in ecoDrone adını verdiği insansız hava araçları ile doğayla buluşacak. Erişimi zor alanlara kolayca ulaşarak sadece 10 dakikada 2500 tohum atışı yapabilen ecoDrone’lar ağaçlandırma çalışmalarına da yeni bir soluk getiriyor.

Siz de dilediğiniz Boyner mağazalarından veya www.boyner.com.tr’den Dockers® ürünü alarak telefonunuza gelecek SMS’teki linke tıklayıp, panel üzerinden dilediğiniz ağacın tohumu için “Tohum Topunu Gönder” butonuna basarak atışınızı gerçekleştirebilir, bu doğa dostu projeye ortak olabilirsiniz. Daha sonra ecording’in “Ağacım Nerede” paneli üzerinden tohumunuzun büyüme sürecini takip edebilirsiniz.

Boyner ve Dockers®, elverişsiz alanları ağaçlandırmak ve o alanlarda doğanın tekrar yeşermesini sağlamak için hayata geçirdikleri bu iş birliği ile herkesi doğaya saygı duruşuna davet ediyor.

E-bülten'e Abone Ol!

İlgili yazılar

n11’in Yeni CEO’su Seydi Eren Ünlü Oldu

Uluslararası yatırım holdingi DMSF Holding, n11’in üst yönetim yapısındaki...

Vestel’in yeni CFO’su Zeynep Sarsan oldu

Vestel Şirketler Grubu Mali İşler Genel Müdürlüğü (CFO) görevine...

Bingo Jet Jel, yarış pilotları Seda Kaçan ve Kübra Denizci Keskin ile jet modunu açtı

Hayat’ın ev bakım kategorisindeki markası Bingo, akıllı enzim teknolojisiyle...

Ümran Beba, ETİ Global İcra Kurulu’nda Amerika Başkanı görevine atandı

ETİ, uluslararası büyüme hedefleri doğrultusunda üst yönetim kadrosunu güçlendirmeye...

Xeron, LED Teknolojisini Sanat ve Mimariyle Buluşturuyor

LED Ekran Mekan Deneyiminin Bir Parçasına Dönüşüyor LED ekranların rolü...