Becel, CGI teknolojisiyle hayata geçirdiği çalışmasında İstanbul’u balonlarla süsledi

Düşünsenize sokakta dolaşırken bir bakıyorsunuz pencerelerden balonlar çıkmaya başlıyor ve gökyüzünde her yer rengarenk balonlarla kaplanmış… Gerçekten de kalbe iyi gelen bir an olmaz mıydı?

Becel, CGI teknolojisiyle hayata geçirdiği çarpıcı gerilla pazarlama çalışmasıyla Heybeliada evlerinin pencerelerinden gökyüzüne bırakılan balonlarla İstanbul’u balonlarla süslediği güzel bir çalışma hayata geçirdi.

29 Eylül Dünya Kalp Günü’ne dikkat çekmeye odaklanan bu dijital çalışma ile marka, tüketicilerini kalbe iyi gelen anlarda sadece spor yapmak gibi bir aktiviteye değil aynı zamanda güzel bir yemek yemek, sevdiğimiz insanlarla zaman geçirmek, müzik dinlemek gibi insanı gerçekten iyi hissettirecek aktiviteleri yapmaya da davet ediyor. Becel; içeriğindeki keten tohumu yağı gibi bitkisel yağlardan gelen, insan vücudunun üretemeyeceği ve sağlık için dışarıdan alması gereken, kalbe iyi gelen Omega-3 yağ asidi içeriyor.

E-bülten'e Abone Ol!

İlgili yazılar

Brandok, Tam Zamanlı Dijital Pazarlama Uzmanı Arıyor

Aradığımız Nitelikler-Dijital pazarlama sektöründe minimum 2 yıl tecrübesi bulunan,-Meta...

Teknosa’nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar oldu

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, strateji ve dönüşüm alanlarında uzun...

McDonald’s’ın 7 Harikası Şehirlerin Dokusundan İlham Alıyor

McDonald’s Türkiye, mimarisi, bulunduğu lokasyon ve sunduğu deneyimle öne...

Markalardan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajları

Markalar her yıl olduğu gibi bu yıl da 30...

BİM ve Yemeksepeti’nden Yeni İş Birliği

BİM, müşterilerinin alışveriş deneyimini kolaylaştırmak ve BİM ürünlerine hızlı...