Gayrimenkul sektöründeki yapay zekâ destekli ilk reklam filmi!

İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule’deki yeni projesi Bizim Evler 11 için yapay zeka destekli bir reklam filmi hazırlattı. Konut sektöründe bir ilk olarak nitelendirilen bu reklam filmi, görsel, müzik ve senaryo gibi tüm aşamalarında yapay zeka teknolojisi kullanılarak üretildi. Reklam filmi, Fikirevim Reklam Ajansı tarafından hazırlandı.

Ispartakule’deki projeleriyle İstanbul’da planlı şehirleşmenin önde gelen örneklerinden biri olan İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler projesi için hazırlattığı yapay zeka destekli reklam filmiyle teknolojiyi gayrimenkul sektörüyle birleştiriyor. Filmde, görseller, müzik ve metinler dahil olmak üzere her aşamada yapay zeka kullanıldı.

Hazırlanan reklam filmiyle geçmişin özlenen mahalle ve komşuluk günlerinin, Bizim Evler 11’de yaşanacağı vurgulanırken, yaşamın değerli noktalarının bu projeyle yeniden öne çıkacağı anlatılıyor. Fikirevim Reklam Ajansı tarafından hazırlanan reklam filmi, gayrimenkul sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

Kampanya künyesi:

Reklamveren: İhlas Holding İnşaat Grubu

Reklam Ajansı: Fikirevim Reklam Ajansı

Medya Ajansı: FKR Medya

PR Ajansı: FKR PR&Event

Dijital Ajans: YoungBee Media

E-bülten'e Abone Ol!

İlgili yazılar

manifest’ten “TRALALA” ile Spotify Türkiye’de iki rekor

manifest’in “TRALALA” şarkısı, Türkiye’de 2026’da hem bir günde hem...

Koç Healthcare markasının uluslararası iletişim çalışmalarınıFL Communications yürütecek

FL Communications yürütecek Koç Healthcare, Birleşik Krallık’taki uluslararası iletişim çalışmaları...

Ahtapot’a Gigi Awards 2026’dan 3 Ödül

Ahtapot, Gigi Awards 2026'dan 3 ödülle döndü. 13 Ekim Salı...

Bir İkon Nasıl Güncel Kalır? Puma, “Never Not Suede”i İstanbul’a Taşıdı

PUMA Suede, 58 yıldır farklı dönemlerin kültürel kodlarıyla yeniden...

Young Bee Media, Marka Temsilcisi Arıyor

Müşteriyle konuşmak başka, markayı ve ajansı aynı masada yönetmek...