HARIBO Altın Ayıcık’la Çocukluğunun Efsane Tatları Geri Döndü!

HARIBO, “Altın Ayıcık Çocukluğunun Efsane Tatları”nı Zorlu Center’da nostalji konseptli özel bir lansmanla tanıttı.

Türkiye’nin 1 numaralı şeker markası HARIBO, Altın Ayıcık ailesinin yeni üyesi “Çocukluğunun Efsane Tatları” ile nostaljiyi yeniden sahneye taşıyor. Bir zamanların efsane lezzetlerinden ilham alan ürün, çocukluk anılarını canlandıran lezzetleriyle hem yetişkinleri çocukluklarına götürüyor hem de bugünün çocuklarını nostaljik bir tat dünyasıyla tanıştırıyor.

HARIBO Altın Ayıcık Çocukluğunun Efsane Tatları; pamuk şeker, meyveli yoğurt, portakallı gazoz, muzlu süt, meyveli sakız ve elmalı lolipop lezzetleriyle raflarda yerini aldı.

HARIBO’dan Nostalji Dolu Lansman Deneyimi

HARIBO, yeni ürününü Zorlu Center’da gerçekleştirilen nostalji konseptli özel bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Çocuk ya da büyük farketmeksizin HARIBO severleri bir araya getiren bu etkinlikte, katılımcıların içindeki çocuksu mutluluk nostalji duygusu ile buluştu.

Etkinliğin açılışı unutulmaz bir sürprize sahne oldu: Yapay zeka teknolojisiyle sahneye taşınan Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço, samimi ve kalpleri ısıtan konuşmasıyla katılımcıları duygusal bir nostalji yolculuğuna çıkardı.

Karaoke’den Atari’ye: Çocuksu Mutluluğu Doyasıya Yaşatan Deneyim Alanları

Karaoke kabini, nostaljik müzik alanı ve seksekten atariye uzanan oyun köşeleriyle ziyaretçiler, çocukluğun en mutlu anılarını yeniden yaşadı. Eğlence dolu aktiviteler, büyüklerin içindeki çocuksu mutluluğu ve bugünün çocuklarını bir araya getirdi.

Katılımcıları, çizgi film tadındaki küçüklük resimlerine dönüştüren özel fotoğraf alanları ise etkinliğin eğlencesini bir üst seviyeye taşıdı.

“HARIBO Altın Ayıcık Çocukluğunun Efsane Tatları”, geçmiş yılların unutulmaz lezzetlerini bugüne taşıyarak her yaştan HARIBO severi 14 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda tatlı bir nostalji yolculuğuna davet ediyor.

E-bülten'e Abone Ol!

İlgili yazılar

Fikirevim, Marka Temsilcisi Arıyor

• Minimum 3 yıl ajans deneyimi olan, • Araştırmacı ve...

Fikirevim, Art Director Arıyor

Fikri güçlü, tasarım gözü kuvvetli; konvansiyonel mecralardan dijitale, statik...

İyilik Medya, Freelance Grafik Tasarımcı Arıyor!

• İlgili tasarım programlarına hâkim (Adobe Photoshop, Illustrator...) • Adobe...

Brandok, Tam Zamanlı Dijital Pazarlama Uzmanı Arıyor

Aradığımız Nitelikler-Dijital pazarlama sektöründe minimum 2 yıl tecrübesi bulunan,-Meta...

Teknosa’nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar oldu

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, strateji ve dönüşüm alanlarında uzun...