HARIBO Altın Ayıcık’la Çocukluğunun Efsane Tatları Geri Döndü!

HARIBO, “Altın Ayıcık Çocukluğunun Efsane Tatları”nı Zorlu Center’da nostalji konseptli özel bir lansmanla tanıttı.

Türkiye’nin 1 numaralı şeker markası HARIBO, Altın Ayıcık ailesinin yeni üyesi “Çocukluğunun Efsane Tatları” ile nostaljiyi yeniden sahneye taşıyor. Bir zamanların efsane lezzetlerinden ilham alan ürün, çocukluk anılarını canlandıran lezzetleriyle hem yetişkinleri çocukluklarına götürüyor hem de bugünün çocuklarını nostaljik bir tat dünyasıyla tanıştırıyor.

HARIBO Altın Ayıcık Çocukluğunun Efsane Tatları; pamuk şeker, meyveli yoğurt, portakallı gazoz, muzlu süt, meyveli sakız ve elmalı lolipop lezzetleriyle raflarda yerini aldı.

HARIBO’dan Nostalji Dolu Lansman Deneyimi

HARIBO, yeni ürününü Zorlu Center’da gerçekleştirilen nostalji konseptli özel bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Çocuk ya da büyük farketmeksizin HARIBO severleri bir araya getiren bu etkinlikte, katılımcıların içindeki çocuksu mutluluk nostalji duygusu ile buluştu.

Etkinliğin açılışı unutulmaz bir sürprize sahne oldu: Yapay zeka teknolojisiyle sahneye taşınan Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço, samimi ve kalpleri ısıtan konuşmasıyla katılımcıları duygusal bir nostalji yolculuğuna çıkardı.

Karaoke’den Atari’ye: Çocuksu Mutluluğu Doyasıya Yaşatan Deneyim Alanları

Karaoke kabini, nostaljik müzik alanı ve seksekten atariye uzanan oyun köşeleriyle ziyaretçiler, çocukluğun en mutlu anılarını yeniden yaşadı. Eğlence dolu aktiviteler, büyüklerin içindeki çocuksu mutluluğu ve bugünün çocuklarını bir araya getirdi.

Katılımcıları, çizgi film tadındaki küçüklük resimlerine dönüştüren özel fotoğraf alanları ise etkinliğin eğlencesini bir üst seviyeye taşıdı.

“HARIBO Altın Ayıcık Çocukluğunun Efsane Tatları”, geçmiş yılların unutulmaz lezzetlerini bugüne taşıyarak her yaştan HARIBO severi 14 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda tatlı bir nostalji yolculuğuna davet ediyor.

E-bülten'e Abone Ol!

İlgili yazılar

ING’den yeni reklam filmi: Masraflar sizi yiyip bitirmesin

ING Türkiye, "Aslan gibi banka arkanda" iletişim platformunun yeni...

Online alışverişi arama kutusundan çıkaran Loops AI’a 3,5 milyon dolar yatırım

Tüketicilerin ne aradığını anahtar kelimeler yerine doğal dilden anlayan...

Paratika’nın Yeni Genel Müdürü Şerafettin Çallak Oldu

Paratika Ödeme Hizmetleri A.Ş’nin ilk faaliyet yıllarından itibaren şirketin...

Zsa Zsa Zsu’da Üst Düzey Atama

Akşın Güngör, Ekim 2026 itibarıyla tasarım ve deneyim odaklı...

KAFA TV, Editör Arıyor

KAFA TV’nin mevcut programlarının içerik geliştirme süreçlerinde aktif rol...