MAD-PARFUMEUR-MADE-IN-MAD-KAMPANYASI-6-800x450

Türkiye’nin lider parfüm markası MAD Parfumeur, “Made in MAD” kampanyasıyla yalnızca yeni bir reklam filmi değil, aynı zamanda güçlü bir marka dönüşümüne işaret ediyor. Markanın yüzü, enerjisi, duruşu ve özgün tarzıyla milyonların sevgisini kazanan başarılı oyuncu Melis Sezen.

Parfüm Dünyasında Özgürlük Manifestosu

1999 yılında Ankara’da temelleri atılan MAD Parfumeur, “dilediğin gibi kokmanın” bir ayrıcalık değil, herkes için ulaşılabilir bir deneyim olması gerektiği inancıyla yoluna devam ediyor. Melis Sezen’in enerjisiyle hayat bulan ve Rafineri imzası taşıyan reklam filmleri; MAD’in uzmanlığına, kalıcılık iddiasına dair benzersiz bir hikayeyi güçlü bir görsel anlatımla sunuyor.

Yönetmenliğini Yiğit Karagöz’ün üstlendiği Made in MAD kampanyası; Yoğun EsansKalıcılık ve markanın etik değerlerini temsil eden Hayvan Haklarına Saygı vurgulu üç filmden oluşuyor. Stilize bir laboratuvar atmosferinde geçen filmlerde, markanın yüksek performanslı ürün dünyası görsel bir şölene dönüşüyor.

“Kendim Olabildiğim Bir Markayla Buluşmak Çok Değerli”

Markanın yüzü Melis Sezen, MAD Parfumeur ile yollarının kesişmesini şu sözlerle anlatıyor: “Koku, benim için bir ruh hali, bir ifade biçimi. MAD ile çalışmak, kendim gibi olabildiğim, özgür hissettiğim bir markayla buluşmak demek. Made in MAD, herkesin kendi hikâyesini kokusuyla anlatabileceğini hatırlatıyor.”

Melis Sezen’in doğal enerjisi ve güçlü duruşu, kampanyanın ana mesajı olan “dilediğin gibi kokma özgürlüğünü” etkileyici bir görsel dile dönüştürüyor.

Duygular, Tasarım ve Kimyanın Benzersiz Buluşması

MAD Parfumeur, kalite vizyonunu erişilebilir lüks detaylarla bezenmiş tasarım yaklaşımı ve güçlü bir teknik altyapı ile destekliyor. Dünyanın en köklü esans evlerinden Givaudan ile kurulan stratejik ortaklık, markanın yüksek kalite standartlarını tescilliyor. 15.000 m²’lik tam otomatik tesiste, temiz oda teknolojisiyle gerçekleştirilen üretim, modern parfümeri anlayışını güçlü bir mühendislik altyapısıyla buluşturuyor. Bağımsız araştırmalara göre kullanıcıların %96’sının ürün kalıcılığını beyan etmesi, marka sahiplerinin “kendi kullanmayacağı ürünün üzerine girmeme” ilkesinin somut bir sonucu olarak dikkat çekiyor.

Geceye Damga Vuran İsimler

MAD Parfumeur, Made in MAD kampanyasını, Four Seasons Hotel Istanbul at Bosphorus’ta 12 Şubat akşamı gerçekleştirilen görkemli bir davetle kutladı. Sanat dünyasından, cemiyet yaşamından ve yerli – yabancı sosyal medya fenomenlerinden pek çok tanıdık simanın katıldığı davet, DJ Funky “C”nin performansıyla başladı. İlerleyen saatlerde Ozan Doğulu ve Orkestrası ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Made in MAD daveti, yüksek enerjisi ve ilham veren konseptiyle sezonun en çok konuşulan etkinlikleri arasına girdi.

“Parfüm Dünyasında Standartları Yeniden Belirliyoruz.”

Davette konukların büyük alkışını alan reklam filmlerinin gösteriminden önce Melis Sezen ile sahne alan ve konuşma yapan MAD Parfumeur CMO’su Can Dilek, kampanyayı ve markanın küresel başarısını şu sözlerle özetledi: “Bugün Singapur’dan Almanya’ya 65 ülkeye uzanan ihracat ağımız ve 500’e yakın mağazamızla MAD Parfumeur bambaşka bir noktaya ulaştı. Marka yüzümüz sevgili Melis Sezen’in büyüleyici ışığı ve enerjisiyle birleştirdiğimiz bu yeni dönemde, parfüm dünyasında standartları yeniden belirliyoruz. Çok yakında çok özel bir parfüm projesini de yine Melis ile birlikte hayata geçireceğiz. Sürprizlere hazır olun!”

KÜNYE

Reklam Veren MAD Parfumeur

Kreatif Ajans Rafineri

Reklam Veren Temsilcileri Can Dilek, Burçak Öztürk, Ezgi Ünaldı, Ozan Kaya

Menajerlik Socia Entertainment – Ufuk Ergin

Prodüksiyon Şirketi Organic Film

Yönetmen Yiğit Karagöz

Görüntü Yönetmeni Arınç Arısoy

Yardımcı Yönetmen Pınar Çalışkan, Asude Yamaner

Yapımcılar Cengizhan Fidan, Teğin Polat, Seyhun Aray

Yapım Amiri İzzet Güven, Ali Sami Baybatmaz

Sanat Yönetmeni Yiğit Abik

Post Prodüksiyon Sorumlusu Sanem Adile Çelik

Post Prodüksiyon Şirketi Sinefekt

Editör Alican Özker

Colorist Ufuk Aktaş

Fotoğraf Prodüksiyon PPR

Fotoğrafçı Fırat Meriç

AI Çağdaş Mutlu Usta

Online Alper Yılmaz

Styling Ayça Elkap

Hair Stylist Nuri Şekerci

Make-Up Artist Ali Rıza Özdemir

Kreatif Ajans Rafineri

Kreatiften Sorumlu Kurucu Ortak Ayşe Bali

Kreatif Direktörler Gizem Şengüler, Pelin Ün Cankır

Kreatif Group Head Emel Karadeniz

Art Direktörler Irmak Hatipoğlu, Kübra Yüksel, Maya Aynur

Metin Yazarları Sezer Cankeleş, Aleyna Korkmaz, Alihan Kara

Ajans Başkan Yardımcısı Strateji Zühre Erdoğan

Stratejik Group Head Ege Ayakduran

Strateji Planlama Ekibi Aleyna Cam

Ajans Başkan Yardımcısı Müşteri İlişkileri Ekin Kutevu

Müşteri İlişkileri Direktörü Edvina Gülzari

Müşteri İlişkileri Nazlı Külekçi

Head of Production Açelya Ülkümen

Prodüksiyon Ekibi İpek Savaş, Utku Nacar

Grafik Faruk Er

Redaksiyon Onat Bahadır

Medya Planlama Impect Media – Alper Magriso

Sosyal Medya Yönetimi Yaren Güngör

PR Ajansı Inhouse İletişim – Esra Türker