Tchibo Cafissimo Pure+ serisine 20.Yılına özel iki yeni renk

Cafissimo Pure+ ailesi, 20. yıla özel üretilen, günümüzün en trend renklerinden Happy Matcha ve Cherry Blossom ile modern mutfakların favorisi olmaya hazırlanıyor.

Tchibo’nun sevilen Cafissimo Pure+ kapsül kahve makinesi serisi, Cafissimo’nun 20. yıl dönümüne özel üretilen iki yeni sınırlı sayıdaki özel renk seçeneği ile kahve severlerin karşısına çıkıyor. Sınırlı sayıdaki üretimiyle Happy Matcha ve Cherry Blossom renkleriyle zenginleşen seri, modern mutfakların tarzına uygun estetik tasarımı ile dikkat çekiyor.

16-31 Temmuz tarihleri arasında hem Tchibo web sitesinde hem de mağazalarda gerçekleştirilecek lansman kampanyasında, yeni Happy Matcha ve Cherry Blossom renklerindeki Cafissimo Pure+ limited edition makineler özel lansman fiyatı 4.999 TL’den satışa sunuluyor.

Üstün kahve deneyimi

Cafissimo Pure+, patentli üç basınçlı demleme sistemi sayesinde her kahve türünü en uygun basınçla hazırlayarak profesyonel kahveci kalitesinde sonuçlar elde ediyor. Tek tuşla espresso, caffè crema veya kahve hazırlama imkanı sunan makine, kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor.

Sadece 11,9 cm genişliğindeki kompakt tasarımı ile mutfaklarda yer tasarrufu sağlayan Cafissimo Pure+, çıkarılabilir fincan koyma rafı sayesinde büyük fincanlar ve maksimum 15,4 cm yüksekliğindeki al götür bardaklar için uygun. Entegre otomatik kapanma özelliği ile yaklaşık 9 dakika sonra kendini kapatarak enerji tasarrufu sağlıyor.

Tchibo’nun geniş kapsül kahve yelpazesi ile zengin bir kahve çeşitliliği sunan makinesi Cafissimo Pure+, aroma ile kapatılan özel kapsülleri sayesinde her fincanda taze kahve deneyimi yaşatıyor. Şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile ev ve ofis ortamlarında mükemmel kahve keyfi sunuyor.

spot_imgspot_img

Subscribe

Related articles

Papia’nın Yeni Marka Yüzü Gökçe Bahadır Oldu!

Papia, güçlü ve zarif duruşuyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan...

2026 Küresel ekonomi için bir dönüm noktası mı?

Coface’in 2026 Risk Değerlendirme Raporu, küresel ekonomide büyümenin %2,6’ya...

DOME’da stratejik yapılanma: Burak Oruç CFO ve Chief Growth Officer olarak atandı

İletişim, içerik ve influencer pazarlaması alanında entegre çözümler sunan...

Sneaks Up, Milli Takımlar Resmi Sponsoru Oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Sneaks Up arasında imzalanan...
spot_imgspot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz